Zelf groentebouillon maken is een heel bevredigend en mindfull klusje. Je verwerkt dingen die je normaal gesproken zou weggooien tot een fantastisch eindproduct.
Je hele huis gaat lekker ruiken én het maakt alles echt lekkerder. Probeer dus een keertje zelf groente bouillon te maken. Vries meteen wat in, en voortaan kun je elke keer als een recept vraagt om bouillon, je eigen zelfgemaakt bouillon gebruiken in plaats van zo’n blokje vol zout en smaakstoffen.
Lees snel verder voor het recept!
Bouillon van Jean Beddington
Jean Beddington is een Engelse chef die haar kennis opdeed in Japan. Daarna verhuisde ze naar Amsterdam om op hoog niveau te koken in haar restaurant Beddington’s.
Tegenwoordig werkt zij als product- en receptontwikkelaar. In haar nieuwste boek Bouillon geeft ze de geheimen van de perfecte bouillon prijs. Volgens Jean moet je voor goede soepen, sauzen en gerechten terug naar de basis. Bouillon!
Bouillon: Naar soep, saus en gerecht
- Auteur | Jean Beddington
- ISBN | 9789045219431
- Uitgever | Karakter Uitgevers
- Prijs | €29,99