Want ja, dat is wat de WijnSpijs Wandeling eigenlijk is. Een perfecte shortlist van goede restaurants in jouw stad.

Waar gaan we nu weer eten?

Stel jezelf, partner of whatsapp groep dus nooit meer de vraag 'En waar gaan we eten?', want na de WijnSpijs Wandeling wéét jij het gewoon!

diner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Fantastisch concept! Leukste dag sinds lange tijd. Nieuwe dingen gegeten, heerlijk aangeschoten en de stad waarin ik geboren en getogen ben herontdekt.

En gewoon ontzettend gezellig. En we hadden mazzel met het weer! Gaan we zeker vaker doen! En misschien voor de gein eens in een andere stad... Maar, al om al, helemaal geweldig!!!"

– FJ. Hazen via Google

Meer dan 100.000 foodies gingen je voor

Honderdduizenden foodies gingen je voor en liepen al een WijnSpijs Wandeling in hun stad. Ze proefden in 6 restaurants niet alleen de 'signature' van de chef, maar kregen er ook een 'handpicked' wijn bij geserveerd door de sommelier van dienst.

Tussendoor wandelden ze door de stad, op eigen tempo en met eigen gezelschap van de ene naar de andere zaak. Heerlijk ontspannen de zondag door.

Wandelaars waarderen WijnSpijs met een 4,4/5 op Google

⭐️⭐️⭐️⭐️

We zijn positief verrast door de mooie gerechtjes. Complimenten aan de restaurants die ons in de watten hebben gelegd, we voelden ons speciaal. Het was buiten verwachting.'

– Wandelaar uit Tilburg.

Word ook een WijnSpijs Wandelaar!

Nooit meer; 'Waar zullen wij vanavond nu eens eten?' Wij doen het voorwerk en serveren je een perfecte shortlist van restaurants. Jíj hoeft alleen maar je favorieten te kiezen.

Ontdek de leukste restaurants bij jou in de buurt en boek vandaag nog jouw perfecte zondagmiddag vol culinaire actie.

Maak het zelf mee

Plan jouw volgende
culinaire avontuur