© Joop Smeets

Restaurant The George in Oisterwijk mag zichzelf het beste WijnSpijs restaurant van november noemen!

Op 24 november zijn 147 WijnSpijs Wandelaars het met elkaar eens, The George is het beste restaurant tijdens de WijnSpijs Wandeling in Oisterwijk. 

© Joop Smeets

Beste van november 2019 | The George

Met deze score is The George het beste restaurants van de maand november, waarin maar liefst 3.328 wandelaars hun mening konden geven. 


De scoresWat werd er geserveerd?

Chefkok Dylan van Hirtum zette zijn culinaire beste beentje voor en bereidde een heerlijk gerecht voor de wandelaars. Zeebaars met parelgort en gele biet in een saus van sjalotten. Dit gerecht werd gecombineerd met een frisse witte wijn uit de streek Lodi, Californië. Maar waarom is er voor deze combinatie gekozen? We vroegen het restaurantmanager Maikel Ginsheumer:

Gerecht van The George

We vinden het heel leuk om met Amerikaanse wijnen te werken, omdat ze over het algemeen een onbekende reputatie hebben, hier in Europa. Dan is het extra leuk om gasten daar kennis mee te laten maken. Wanneer we deze Viognier combineren met de zeebaars klopt alles gewoon!

- Maikel Ginsheumer 

Dat deze combinatie een treffer in de roos was, is gebleken. De wijn en spijs scoren een 9! 

Culinair genieten bij The George

The George is onderdeel van het Hotel de Leijhof, een van de beste hotels van Oisterwijk. Koken met biologische groenten en kruiden uit kas, dat is de signature van Chefkok Dylan. 

Ben je een echte vleesliefhebber? Ook dan ben je hier op het juiste adres. Geniet van dry-aged Herefords rund wat wordt bereid op de enige echte Big Green Egg.

Geen vleeseter? No problemo, bij The George staat een heerlijke kreeft op het menu.

Sluit je diner af met het bijzonder zelfgemaakte ijs van de keukenbrigade, gemaakt met kruiden uit hun eigen kas. ​

The George
© Joop Smeets

Heerlijke wijn en spijs! De sfeer was goed en het personeel zeer vriendelijk!

- WijnSpijs Wandelaar in Oisterwijk

PERK’S Treasure Lounge

Sinds kort heeft het Hotel de Leijhof zijn deuren geopend van de stijlvolle nieuwe bar, PERK’s Treasure Lounge. Deze bar is helemaal in teken van George Perk die de villa in 1874 liet bouwen.

George zijn specialiteit was het ontdekken van nieuwe plekken en vinden van treasures. De deuren van deze schatkamer zijn geopend voor zowel gasten die in het hotel verblijven, als voor dag gasten.

Ontdek prachtig Oisterwijk en het beste restaurant van de maand. Boek hier je Walking Dinner!