Smaken verschillen. In wijn dan. Maar een iedere wijndrinker wordt blij van deze fijne wijn cadeau’s! Leonie serveert je de 5 coolste, handigste, en tech-sexy wijn gadgets voor iedere zichzelf respecterende wijn-o-fiel

5. Dutch Design Wine Chair.

Hipper dan zitten op karton wordt het niet.

Wie kent hem niet: de Dutch Design Chair…Tout design-loving Nederland zit tegenwoordig er op. Maar hij is er nu ook voor tout wijn-loving Nederland. 2, 3 of 6 mooie flesjes Bourgogne gevonden? Of een prachtig exemplaartje Domaine Ott? Geef ze cadeau in dit doosje.

De ontvanger van dit vernuftige wijn cadeau tovert de kartonnen doos, in mum van tijd, om tot een fauteuil waar tout de buurt jaloers op zal zijn. Aangenaam vertoeven op het ontzettende design krukje. Niet voor buiten gebruik.

Dutch Design wijnkrukje

4. Dé vlekken-spray die wel werkt.

Wie heeft er nog nooit rode wijn geknoeid? Nou, ik wel in elk geval. Ik kwam deze fantastische spray tegen tijdens mijn wijnreis naar Californië. Gelukkig ook in Nederlands te koop, online via Stain Away. En geloof me: het werkt. Vergeet zout, witte wijn of de veel te dure stomerij. Spray dit op je wijnvlek en POOFF: schoon.

Hét wijn cadeau voor de onhandige drinker!

Koffie gadgets

3. Wijnglashouder voor in de badkamer.

Wat is er meer ontspannen dan een glas wijn in bad? Niets. Maar hoe voorkom je dat het glas eventueel omvalt, want niks onplezieriger dan kapot glas in de badkamer (auw).

Hiervoor is de Wine Time ontwikkeld, naar mijn bescheiden mening een regelrechte top uitvinding en prachtig wijn cadeau!

Wijnglashouder voor in de badkamer

2. The Magic Wine Decanter.

Bellen blazen als een prof!

Weet je het nog? De cursus van Laura over decanteren? Dat was allemaal voor niks! Sorry Lau. Maar er is nu: The Magic Wine Decanter. Waarom er persé het woordje Magic voor moet staan is ieder weldenkend Europeaan een raadsel. Rare jongens, die Amerikanen.

Desalniettemin: Dit wijn cadeautje wil je zelf ook hebben! Nu kun je elke wijn die je tegenkomt decanteren. En dat is goed! Want zuurstof is belangrijk. Voor ons sterfelijken, maar ook voor wijn. We delen tenslotte 99% DNA met de druif. Of ging dat over apen? Hoe het ook zij: decanteer je suf met deze magische wijn cadeau.

Magic wine decanter

1. Anti Ox

We hebben het er wel eens eerder over gehad. En toen vonden we er (natuurlijk!) een bij Leonie.

Anti Ox betreedt het strijdtoneel! Zuurstof moleculen rennen, gillend als kleine meisjes, het bos in. Achtervolgt door de grote boze koolstof moleculen die de Anti Ox uit zijn filter tevoorschijn tovert. Voor zeker 10 dagen is het weer pais en vree in je flesje Chablis. Of in ieder geval tot Leonie de Anti Ox vervangt door de “Magic Decanter”.

Anti ox

Heb je zo’n handige gadget thuis? Laat ons weten wat je ervan vindt! Of staat die van jou er niet bij, maar mag die ab-so-luut niet ontbreken aan dit lijstje? Laat het ons weten via een reactie hieronder en we zetten hem erbij!