Beste Restaurant van december | Van Dijk & De Boer

WijnSpijs
WijnSpijs

Lest best! Alle wandelingen van 2018 zijn geweest, ook in december waren er nog 3 top wandelingen! Extra bijzonder, de top 3 beste restaurants van deze maand, komen allemaal uit de wandeling in Nijmegen-Oost.

Niet verrassend voor ons, Lotte van WijnSpijs vond dit namelijk de leukste wandeling van allemaal, en ik kan je vertellen, zij heeft er veel gelopen. πŸ˜‰ ‘Je kwam in een warm bad. De mensen waren zo lief, we kregen zelfs een handgeschreven kerstkaartje mee!’ Aldus onze enthousiaste Lotte.

Ook onze 256 wandelaars vonden dat alles piekfijn in orde was, Van Dijk & De Boer kregen niet voor niets 4,52 punten voor de service, top!

Het Pareltje van Nijmegen-Oost

Dennis is opgeleid tot kok en doet al meer dan 30 jaar ervaring op in verschillende keukens. Dimphke werkt al ruim 17 jaar lang bij een bank. Samen een restaurant beginnen? Zij deden het!

Als gezin hebben zij alle krachten gebundeld om vervolgens dit pareltje in Nijmegen-Oost neer te zetten. Duurzaamheid staat bij deze ondernemers voorop, hun streven is om alles te gebruiken van een product en meegaan met de seizoenen. Vanuit deze visie worden Franse gerechten gecreΓ«erd met wereldwijde invloeden.

Hou je niet in, en pak de uitgebreide wijnkaart erbij, een meesterlijke WijnSpijs combinatie gegarandeerd! Welke WijnSpijs combi kregen onze wandelaars voor hun neus?

 

WijnSpijs Combinatie

Van Dijk en De Boer serveerden tijdens de WijnSpijs Wandeling een stukje hertenwang, met een espuma van zoete aardappel, aardpeer en hun eigen jus.

Loopt het water je al in de mond? Bij ons in ieder geval wel! In het glas kreeg men eenΒ Generacion 73.

Wanneer je deze wijn drinkt proef je een begin van rood fruit. Daarna maakt deze smaak van bramen en bessen, plaats voor hints van vanille en caramel.

Omdat de wijn de laatste 2 maanden gerijpt word in eikenhouten vaten is een hint van eik ook niet ondenkbaar.

Ik waarschuw je vooraf, begin je met Dennis een gesprek over eten en koken? Of durf jij het aan om voor een ultieme wijnspijs combi te gaan? Dan ben je niet voor het donker thuis. Maar ik beloof je ook, het is zeker de moeite waard!

Van Dijk en De Boer
Dommer van Poldersveldtweg – Nijmegen-Oost
024 – 324 4004

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt.Β We brengen de wijnen bij je thuis.Β 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?