Lest best! Alle wandelingen van 2018 zijn geweest, ook in december waren er nog 3 top wandelingen! Extra bijzonder, de top 3 beste restaurants van deze maand, komen allemaal uit de wandeling in Nijmegen-Oost.

Niet verrassend voor ons, Lotte van WijnSpijs vond dit namelijk de leukste wandeling van allemaal, en ik kan je vertellen, zij heeft er veel gelopen. 😉 ‘Je kwam in een warm bad. De mensen waren zo lief, we kregen zelfs een handgeschreven kerstkaartje mee!’ Aldus onze enthousiaste Lotte.

Ook onze 256 wandelaars vonden dat alles piekfijn in orde was, Van Dijk & De Boer kregen niet voor niets 4,52 punten voor de service, top!

Wijn met glazen
gerecht Van Dijk & de Boer

Het Pareltje van Nijmegen-Oost

Dennis is opgeleid tot kok en doet al meer dan 30 jaar ervaring op in verschillende keukens. Dimphke werkt al ruim 17 jaar lang bij een bank. Samen een restaurant beginnen? Zij deden het!

Als gezin hebben zij alle krachten gebundeld om vervolgens dit pareltje in Nijmegen-Oost neer te zetten. Duurzaamheid staat bij deze ondernemers voorop, hun streven is om alles te gebruiken van een product en meegaan met de seizoenen. Vanuit deze visie worden Franse gerechten gecreëerd met wereldwijde invloeden.

Hou je niet in, en pak de uitgebreide wijnkaart erbij, een meesterlijke WijnSpijs combinatie gegarandeerd! Welke WijnSpijs combi kregen onze wandelaars voor hun neus?

WijnSpijs Combinatie

hertenwang, met een espuma van zoete aardappel, aardpeer en hun eigen jus

Van Dijk en De Boer serveerden tijdens de WijnSpijs Wandeling een stukje hertenwang, met een espuma van zoete aardappel, aardpeer en hun eigen jus.

Loopt het water je al in de mond? Bij ons in ieder geval wel! In het glas kreeg men een Generacion 73.

Wanneer je deze wijn drinkt proef je een begin van rood fruit. Daarna maakt deze smaak van bramen en bessen, plaats voor hints van vanille en caramel.

Omdat de wijn de laatste 2 maanden gerijpt word in eikenhouten vaten is een hint van eik ook niet ondenkbaar.

Ik waarschuw je vooraf, begin je met Dennis een gesprek over eten en koken? Of durf jij het aan om voor een ultieme wijnspijs combi te gaan? Dan ben je niet voor het donker thuis. Maar ik beloof je ook, het is zeker de moeite waard!

Van Dijk en De Boer
Dommer van Poldersveldtweg – Nijmegen-Oost
024 – 324 4004