Pad Prakow is een top Thais gerecht waarin vettig gehakt, holy basil en een gebakken ei elkaar naar the next level pushen. Dit recept met tofu is echt een Thais genot! Pad Prakow is enorm smaakvol en staat tegelijkertijd binnen no-time op tafel.
Als je nog niet zo bekend bent met de Thaise keuken en dit recept als eerste probeert, dan weet ik zeker dat je nog meer Thaise recepten zal proberen.
Hoe je dit recept maakt, wordt hieronder uitgelegd en komt uit het kookboek Tofu van de getalenteerde Emma de Thouars. Eet jij vegetarisch? Dan staat er ook een tip in het recept om een product te vervangen, zodat ook jij kan genieten van deze heerlijke Thaise maaltijd.
Tofu recepten van Emma de Thouars
- Auteur | Emma de Thouars
- Uitgever | Nijgh & van Ditmar
- Release | 20 augustus 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Emma de Thouars heeft veel gereisd in Azië en daar is dan ook haar liefde en passie voor de Aziatische keuken ontstaan. Zij maakt zelf haar recepten en is culinair schrijfster. Om inspiratie op de toen voor haar recepten en social media, reist zij nog steeds heel graag af naar Azië en haar favoriete keuken is de Chinese.
In dit kookboek Tofu laat Emma zien dat het product echt niet alleen als vleesvervanger gezien hoeft te worden, maar dat het product op zich gewoon heel erg lekker is en kan zijn, zo lang je het maar goed bereid. De recepten die in dit kookboek staan geeft een inzicht in wat er allemaal gedaan kan worden met tofu en laat zien hoe lekker tofu in een gerecht kan zijn.
Wil je meer Emma (ja, dat wil je) schrijf je dan hier in voor haar super exclusieve receptenservice.