Ook deze maand kan maar één restaurant de allerbeste zijn. En deze keer is dat….Eten bij Sidney! Alle deelnemende restaurants hebben wederom laten zien wat ze in huis hebben, maar deze topper uit Hilversum is uitgeroepen tot favoriet van onze wandelaars in de maand maart!

Wil jij ook een culinaire wandeling meelopen en de beste WijnSpijs combinaties ontdekken? Bekijk hier de agenda!

Hilversum | De mediastad in het Gooi

Iedereen kent Hilversum als de mediastad van Nederland, want het hele land wordt vanuit hier voorzien van radio en televisie. Maar wist je dat de stad nog meer te bieden heeft? Het Instituut voor beeld en geluid is er gevestigd en heeft één van de grootste audiovisuele archieven van Europa. Ervaar een showopkomst, ga op de foto met je favoriete presentator of doe een screentest: het kan allemaal!

Wanneer je de drukke binnenstad wilt ontlopen, dan kun je terecht in De Oude Haven. Dit gebied is heerlijk om een frisse neus te halen en daarna in een restaurant een kopje koffie of thee te drinken.

Want leuke eetgelegenheden, dat heeft Hilversum wel! Naast Eten bij Sidney zijn er nog meer leuke restaurants te vinden, zoals de andere kanjers die met de wandeling van 31 maart hebben meegedaan: Bistro De SmaakboutiqueBleuDe Open KeukenHeren Spyker en Paisan.

Wil je deze of andere restaurants ontdekken in Hilversum? Klik hier voor alle evenementen in deze stad!

Eten bij Sidney | Basic en puur

Midden in Hilversum Centrum vind je het gezellige Eten bij Sidney. Het is gevestigd in een historisch pand uit 1902. Chef de Cuisine Sidney Heinze verzorgt gerechten “waar de versheid en het in zijn waarde laten van de producten de boventoon voeren”. Hij heeft van vele chefs geleerd dat je als chef je eigen identiteit moet ontwikkelen en behouden en dat is zeker terug te proeven! Zijn echtgenote en gastvrouw Michelle serveert de lekkerste wijnen bij de pure en basic gerechten. Kortom, je kunt er genieten van een mooi diner.


“Fantastisch! Onze favoriet van deze wandeling, we komen zeker een keer terug!”

Tijdens de WijnSpijs Wandeling serveerde Eten bij Sidney een risotto met truffel en een 63 graden eidooier. De wijn die hierbij werd aangeboden was een Passofino Pecorino 2017 – Abruzzo – Feudi Bizantini  uit Italië. De gasten waren laaiend enthousiast over het restaurant en het Italiaanse gerecht dat met liefde is gemaakt. Kreten als “Heerlijk eten!”, “Fijne sfeer en intens vriendelijke bediening” en “We komen hier zeker een keer terug!” vlogen je om de oren.

Gerecht Sidney
Sidney

Kortom, het is zeker verdiend dat Eten bij Sidney het beste restaurant van de maand maart is geworden. Een dikke aanrader om een keer te gaan eten dus!

Wil je ook een wandeling maken langs de leukste restaurants van jouw stad? Klik hier voor beschikbare data en steden.