Dit recept is zó ongelofelijk lekker, ik ben fan. Mijn vrienden ook trouwens. Dit recept heeft wat tijd en moeite gekost, maar het was het meer dan waard.
Deze heerlijke taco's met shortribs, donker (porter)bier, crema met geroosterde lente-ui en nog veel meer zijn perfect voor thuiskoks die een zin hebben in een uitdaging in de keuken op een vrije zondag.
Lees snel verder voor het recept!
Breddos taco's van Nud Dudhia & Chris Whitney
Dit recept komt uit het Breddos Taco’s. Een heerlijk boek van twee taco-broers uit Londen. Samen eigenaar van achtereenvolgens een ‘tacokeet, dit tacoboek en daarna volgde ook een ‘echt’ restaurant.
Nud en Chris zijn drukke én succesvolle baasjes! Niet alleen door de fijne no-nonsense taal en vrolijke beschrijving van de recepten, maar ook omdat ze zich nergens door gebonden lijken te voelen.
De recepten lijken misschien een ratjetoe aan ingrediënten, maar elke combinatie werkt als een gek. Leuk! En enorm verfrissend om te zien dat je met de taco en consorten écht alle kanten op kunt.
Breddos taco's
- Auteur: Nud Dudhia & Chris Whitney
- Uitgever: Good Cook
- Omvang: 144 pagina’s
- ISBN: 978 946 143 158 5
- Prijs: € 19,95