Ouderwetse pasteitjes met kippenragout. Een van de favoriete gerechten van Powervrouw en Masterchef winnaar Estée Strooker. Deze moest ik maken!
Haar ken je van restaurant ‘t Amusement in Arnhem. Van de WijnSpijs Wandeling! Van haar programma’s op 24 Kitchen. Van Blaadje Sla. Als Meest Markante Horeca Ondernemer van Gelderland. Als hoofdpersoon in NPO3’s De Nieuwe Garde. En van haar supergezellige Instagram account waar ze interessante en maatschappelijk voedselonderwerpen letterlijk aansnijdt (deze vrouw kan geiten uitbenen als een baas.)
Lees snel verder voor het pasteitjes recept!
Estée Kookt van Estée Strooker
Nu is het tijd voor een kookboek; Estée Kookt de nieuwe Nederlandse Keuken. Want van Estée mogen we wel wat trotser zijn op onze tradities en culinaire cultuur. In vier seizoenen maakt ze ons enthousiast en leert ze ons veel over ‘boerenkennis’ van voedsel, iets wat haar met de paplepel is ingegoten door haar familie van dierenartsen en restaurateurs.
De chef grijpt terug naar haar wortels en kookt traditionele familiegerechten met oer-Hollandse ingrediënten. En soms wat minder traditioneel want ‘binnen de lijntjes kleuren is supersaai’. Ze hoopt vooral dat je het boek gaat gebruiken als inspiratiebron.
Estée Kookt
- Auteur | Estée Strooker
- Uitgever | Spectrum
- Omvang | 224 pagina's
- ISBN | 9789000361496
- Prijs | € 22,99
🍴Gang
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten