Een gerecht dat er naast lekker, ook super gezellig uitziet? Maak deze overheerlijke gevulde portobello's met geitenkaas en spinazie. Dit gerecht geeft je hét ultieme najaarsgevoel en heb je in minder dan een uur op tafel.
In haar nieuwste kookboek laat Janneke Philippi zien dat vegetarisch koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Janneke's boek Vega zit vol met de lekkerste gerechten voor die wekelijkse vegetarische dagen.
Gevulde portobello's uit Vega van Janneke Philippi
- Auteur | Janneke Philippi
- Fotograaf | Serge Philippi
- Uitgever | Nijgh & van Ditmar
- Release | 14 juni 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Naast het schrijven van recepten voor verschillende tijdschriften, maakte Janneke Philippi samen met haar man Serge meerdere kookboeken.
Of je nou vegetariër bent of niet, Janneke Philippi schreef 'Vega' om je te inspireren. Met dit boek is het nog nooit zo makkelijk geweest om voor elke gelegenheid een vegetarisch gerecht op tafel te zetten. Per groentesoort neemt ze je mee door de lekkerste vegetarische en vooral diverse gerechten.
Eerder verschenen in het magazine al recepten van Janneke. Zoals dit prachtige rabarbertaartje, wentelteefjes met kaneelsuiker en witte chocolademousse carré.
🍴Gang
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten