Deze bietengazpacho is een échte klassieker van restaurant de Kas. De bietjes groeien een groot gedeelte van het jaar in hun eigen tuin. In dit recept combineert de zoetheid van de bietjes goed met het bittere van de sla en de bergamot.
Vond je dit een lekker recept? Lees dan nog twee andere recepten van restaurant de Kas, rabarber recept en dit koolrabi recept!
Restaurant de Kas Amsterdam: Van het land op het bord
Jos en Wim zijn de chef en eigenaar van restaurant de Kas in Amsterdam. Wim werkte bij Parkheuvel en Bolenius, Jos bij Vermeer en Jamie Oliver. Het restaurant heeft zijn eigen kassen en een tuin in de Beemster waar vele groentes groeien wat zij in hun gerechten gebruiken.
In dit kookboek nemen Jos en Wim je mee voor een kijkje achter de schermen van het restaurant. Het boek helpt je bij het maken van prachtige creaties. In het boek staan 50 recepten waarbij groente centraal staat.
Restaurant de Kas Amsterdam: Van het land op het bord
- Wim de Beer en Jos Timmer
- 9789021575315
- Kosmos Uitgevers
- €34,99
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak