Dit recept voor halloumi uit de oven met brood, dadels en za’atar komt uit het kookboek van Nadia en Merijn; Souq, tafels vol mezze. Halloumi is onder bloggers al enige tijd populair. Niet voor niks, deze zoutige kaas is een perfect ingredient voor de tofste recepten!
De zoute smaken van kaas en brood gaan perfect samen met de zoete dadels. Het lekkerst is om deze ‘Arabische nacho’s’ op de bank met je handen te eten. Met je favoriete serie aan.
Souq, tafels vol mezze!
Benieuwd naar de andere recepten uit het kookboek Souq, tafels vol mezze? Wij delen vast wat recepten uit Souq met je! Probeer bijvoorbeeld deze homemade gemberbier met oranjebloesem en sinaasappel, de rode linzen Kibbeh, vegetarisch snack genot, of Osmalieh, een betoverend zoet Arabisch dessert!
Souq, tafels vol mezze
- Auteurs | Nadia Zeroual en Merijn Tol
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 256 pagina’s
- ISBN | 9789059567221
- Prijs | € 40,-