Klassiek met een hoofdletter | Brasserie Rubenshof in Helmond pakt voor je uit

Lisa Seisveld
Lisa Seisveld

Aan de winkelstraat en vlak naast het kasteel van Helmond vind je Brasserie Rubenshof. De huiselijke sfeer en het gastvrije personeel zorgt ervoor dat je hier na het shoppen of de bios lekker wil relaxen!

Brasserie Rubenshof villa

Verwacht geen hippe wijnbar; dit is een restaurant, zoals een klassiek restaurant hoort te zijn! Je herkent de villa aan de gestucte witte muren, prachtig uitgelicht met met torenhoge plafonds en gevuld met antieke kroonluchters. 

Het keukenteam staat onder leiding van chef Niels Goossens en Robin van Es. Op de menukaart vind je klassiekers, bereid met seizoensproducten. Daarnaast hebben ze platters om te delen, voor voor-, hoofd-, na en lunch. Fijn voor als je – net als ik – moeite hebt met keuzes maken. 

sharing platter brasserie rubenshof

Feestmaand

Aankomende december, tijdens kerst en de jaarwisseling hebben ze speciale menu’s en evenementen. Er zijn uitgebreide buffetten, voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er een nieuwjaarsbrunch, die je binnen no-time over je kater heen helpt!

Tijdens de kerst kun je het zo gek maken als je wilt, met 4- tot 6-gangen menu’s. En bestel meteen een ticket voor een van de NYE feestjes om de calorieën er weer af te dansen. Maak het feest compleet en boek ook een kamer in het hotel. Niets zo lekker als alleen maar naar boven hoeven aan het einde van een feestje. 

 

PS. Tijdens de WijnSpijs Wandeling in Helmond op 8 december, wandel je hier ook langs! 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!