Klassiek met een hoofdletter | Brasserie Rubenshof in Helmond pakt voor je uit

WijnSpijs
WijnSpijs

Aan de winkelstraat en vlak naast het kasteel van Helmond vind je Brasserie Rubenshof. De huiselijke sfeer en het gastvrije personeel zorgt ervoor dat je hier na het shoppen of de bios lekker wil relaxen!

Brasserie Rubenshof villa

Verwacht geen hippe wijnbar; dit is een restaurant, zoals een klassiek restaurant hoort te zijn! Je herkent de villa aan de gestucte witte muren, prachtig uitgelicht met met torenhoge plafonds en gevuld met antieke kroonluchters. 

Het keukenteam staat onder leiding van chef Niels Goossens en Robin van Es. Op de menukaart vind je klassiekers, bereid met seizoensproducten. Daarnaast hebben ze platters om te delen, voor voor-, hoofd-, na en lunch. Fijn voor als je – net als ik – moeite hebt met keuzes maken. 

sharing platter brasserie rubenshof

Feestmaand

Aankomende december, tijdens kerst en de jaarwisseling hebben ze speciale menu’s en evenementen. Er zijn uitgebreide buffetten, voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er een nieuwjaarsbrunch, die je binnen no-time over je kater heen helpt!

Tijdens de kerst kun je het zo gek maken als je wilt, met 4- tot 6-gangen menu’s. En bestel meteen een ticket voor een van de NYE feestjes om de calorieën er weer af te dansen. Maak het feest compleet en boek ook een kamer in het hotel. Niets zo lekker als alleen maar naar boven hoeven aan het einde van een feestje. 

 

PS. Tijdens de WijnSpijs Wandeling in Helmond op 8 december, wandel je hier ook langs! 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?