Coravin Winebar | Proef ‘s werelds beste wijnen per glas

WijnSpijs
WijnSpijs

Het festivalseizoen is weer in volle gang en ook dit weekend is weer volgepland met de leukste culinaire evenementen.
Taste of Amsterdam is daar één van en deze editie mag je als wijnlover echt niet missen! Dit jaar staat er namelijk een echte Coravin Winebar op het terrein, waardoor je de beste wijnen ter wereld kunt proeven. Oh my lord! 😳

Wil je meer over Taste en andere Foodfestivals te weten komen? Ga naar onze Complete Foodfestival Agenda!
taste of amsterdam

Exclusieve wijnen (betaalbaar) ervaren

Coravin serveert tijdens Taste of Amsterdam meer dan 30 verschillende wijnen. Beginnend van €3,50 per glas en oplopend tot €75,00 per glas. Er is dus aan ieders portemonnee gedacht en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar gek - ga je het natuurlijk maken! Er is namelijk heel wat bijzonders te proeven!

Het aanbod verschilt van een frisse Chenin blanc uit Swartland, Zuid-Afrika tot de beroemdste merlot-wijn ter wereld 'Petrus'. En naast bijzondere wijnen, worden bezoekers ook verrast met culinaire bites uit de keuken van kersvers sterrenrestaurant 212* van chef Richard van Oostenbrugge. Om het spektakel compleet te maken is er in en rondom de Coravin Winebar de nodige entertainment. Zeker geen straf om een dagje bij deze bar te vertoeven!

Lees meer over wijnen in het WijnSpijs Magazine!

Coravin? Wijn drinken zonder te ontkurken. 

Coravin is een uniek systeem, dat wijnliefhebbers in staat stelt om hun favoriete wijn per glas te drinken, het Wine Preservation System.

Je kunt hiermee op elk gewenst moment, elke hoeveelheid wijn drinken, zónder de fles te openen. Ideaal om eens een glas te drinken van die pareltjes uit jouw wijnkast, zonder direct de hele fles te moeten opdrinken. (Ook geen straf natuurlijk). Ook om te kijken of je wijn op dronk is, kun je nu slechts een kleine proefslok uit de fles halen, zonder de fles te moeten openen. Een bijzonder systeem en een echte musthave voor wijnliefhebbers. 

Interesse? Bekijk het Coravin systeem op bol.com!
wijn schenken coravin

Taste of Amsterdam

Van 31 mei t/m 3 juni is Taste of Amsterdam weer helemaal happening. Internationale en nationale foodies en topchefs laten hun nieuwste creaties proeven. Naast al het lekkers worden er ook workshops, presentaties en masterclasses gegeven. Je kunt dus naast al het proeven, ook nog kennis opdoen dit weekend! Dat wordt genieten, met uiteraard als hoogtepunt de Coravin Winebar 😉

taste of amsterdam masterclass


Taste of Amsterdam

Vrijdag 31 mei: 15.00 - 23.00
Zaterdag 1 juni: 12.00 - 23.00
Zondag 2 juni: 12.00 - 23.00

Maandag 3 juni: 17.30 - 23.00 (uitverkocht!)


Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!