Champagne, oliebollen, vuurwerk, check! Over iets meer dan 24 uur bevinden we ons alweer in het nieuwe jaar!

Ook voor de WijnSpijs redactie is het bijna tijd om te proosten. Proosten op het leven, maar ook op het online kindje van WijnSpijs. In 2019 zal het WijnSpijs magazine wederom met nieuw, lekker  leesvoer voor jullie komen. Ik zou zeggen; stay tuned, maar niet voordat we hebben teruggeblikt op de best gelezen artikelen van 2018.

Magazine

magazine

Alle WijnSpijs-schrijvers hebben in 2018 flink hun best gedaan, om onze foodies en wijnliefhebbers te voorzien van de meest smaakvolle artikelen. Van reviews, tot aan recepten, het was weer een feestje op de redactie! Natuurlijk zijn we apetrots op onze, ruim 8.000, nieuwe artikelen die afgelopen jaar online zijn gekomen, maar van welke blogposts kregen jullie geen genoeg? We hebben de top 10 van 2018 op een rijtje gezet! Kijk je mee?

  1. Beste witte wijnen van Albert Heijn
  2. Lekker 500
  3. Jamie Oliver’s Food Revolution: Tomatensaus
  4. 6x de beste restaurants van Hilversum
  5. De beste blender kopen
  6. De enige 8 feiten die u moet weten over rosé
  7. Blauwe wijn
  8. Recept tiramisu, limoncello en aardbeien
  9. Surprise Dinner
  10. De 5 leukste zaken in Alkmaar

Trots dat WijnSpijs is, gaan we lekker door waar we mee bezig zijn.  In 2019 gaan de WijnSpijs-schrijvers onze lezers weer dagelijks verrassen en inspireren met fijne content! Stay tuned! 🙂