Even voorstellen: Het nieuwe Florian! Elja en Mathijs Bouman leerden elkaar kennen tijdens hun loopbaan bij Hans Kempers, voor wie zij onder anderen werkten in De Grebbeberg (Rhenen), Restaurant Vroeg (Bunnik) en De Utrechter in Utrecht. Nadat de vonk oversloeg is het nu tijd om op eigen benen te staan. En dat doen ze in Wijk Bij Duurstede, bij Florian, de bistro met hotel op de Markt.

Florian 2.0 – Wijk bij Duurstede

Het team van Florian is inmiddels al weer twee jaar bezig en heeft onlangs het hele pand een prachtige make-over gegeven. Iets wat ze tijdens de WijnSpijs Wandeling op 18 maart graag wil laten zien. Veel eikenhout, leer, beton en staal in een stoere en warme huiskamersfeer.

Bistro-Florian-Wijk-Bij-Duurstede

Bistro-Florian-Wijk-Bij-Duurstede

Florian doet ook mee met de WijnSpijs Wandeling op 18 maart in Wijk bij Duurstede. Kijk zelf hoe mooi hotel en bistro Florian is verbouwd en ontdek nog 6 toffe restaurants tijdens dit leuke uitje op zondagmiddag! De laatste kaarten koop je hier!

Grote plannen

Het doel van Mathijs? Onderscheidend zijn in het horeca aanbod van Wijk en laten zien dat je voor een eerlijke prijs, lekker en gezond kunt eten. Het team wat hem daarbij ondersteund bestaan uit vakvrouw Patricia die naast haar liefde en kennis voor wijn, ook het bedienend team naar een hoger niveau wil tillen. Chef Remco Baan is de man die het in de keuken gaat waar maken. Zijn specialiteiten zijn groenten en de verschillende bereidingen daarvan.

Bistro-Florian-Wijk-Bij-Duurstede
Bistro-Florian-Wijk-Bij-Duurstede

Grote plannen dus. En daar zijn er nog veel meer van. Zo wil Mathijs de komende jaren de keuken uitbreken, het terras vernieuwen en de kelderruimte verbouwen tot aparte feestruimte. ‘Genoeg te doen’, aldus de ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaren!

Florian 
Markt 2
Wijk Bij Duurstede
0343 595 440