Hoera! Kitch& in Leiden bestaat vandaag 10 jaar!

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Je gelooft het haast niet als je binnenstapt in deze frisse en hippe zaak, want je wordt enthousiast bediend alsof de verf net droog is. Maar Restaurant Kitch& in Leiden bestaat alweer 10 jaar! Gefeliciteerd!

Kitch& bestaat 10 jaar

Dit populaire restaurant heeft met haar spannende menukaart en leuke concept inmiddels een trouwe schare fans opgebouwd onder de Leidenaren. Gasten roemen chef en eigenaar Rob Hulsbosch om zijn prachtige gerechten, vol spannende smaken en oogstrelende bordjes. Zijn compagnon aan de voorzijde Edwin van den Akker draait zijn hand niet om voor aansluitende wijn advies en ​briljante cocktails. De service wordt steevast omschreven als ‘uitstekend’.

In dit ruime, stoer ingerichte pand op de hoek van het Leidse Noordeinde en de Rembrandtstraat wordt je normaal gesproken al in de watten gelegd, maar deze maand is het extra leuk om een tafel te bemachtigen! De hele maand september worden de allerbeste en lekkerste gerechten van 10 jaarKitch& nogmaals geserveerd.

Kitch& Leiden

De Keuken van Kitch&

De menukaart van Kitch& is in de basis geïnspireerd door de klassieke Franse keuken. Chef Rob laat met liefde zien wat hij kan in ‘zijn’ chefsmenu, direct ook het meest bestelde menu van de afgelopen 10 jaar. In dit menu wordt je getrakteerd op maar liefst 9 verschillende gerechtjes, verdeeld over drie gangen. Lekker om te delen. En natuurlijk schenkt Edwin daar een passende wijn bij in.

kitch&
kitch&

Kitch& en WijnSpijs

Kitch& doet elk jaar dan ook enthousiast mee aan de WijnSpijs Wandeling. Hier kunnen beide eigenaren precies laten zien waar ze voor staan en hoe mooi wijn en spijs samen kan zijn. Ook dit jaar zullen ze hun beste combinatie laten zien. Heb jij al kaarten?

Ontdek Kitch& tijdens de WijnSpijs Wandeling in Leiden

Op 3 november komen de leukste restaurants van Leiden samen tijdens de WijnSpijs Wandeling. 6 restaurants serveren hun lekkerste wijnspijs combinatie. Heb jij al kaarten?

Kitch&
Rembrandtstraat 2,
2311 VW Leiden

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?