Preview | Dit staat er deze maand allemaal op het menu tijdens de WijnSpijs Wandelingen

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Oh boy.

Er staan weer een partij mooie dingen op de WijnSpijs Wandelaars te wachten deze maand. We zien de menu suggesties voorbij vliegen in ons dashboard en het water loopt ons in de mond.

Gelukkig zijn er weer een heleboel WijnSpijs en BierSpijs Wandelingen en mogen we deze zondag ook weer de hort op.

Ga direct naar de WijnSpijs AGENDA ➡️

Benieuwd waar de chefs van Nederland momenteel het hart vol van hebben, welke seizoensproducten eindelijk weer terug op je bord komen en welke bijzondere wijnen er worden ingezet voor WijnSpijs?

We nemen je mee – tipje van de sluier – langs de WijnSpijs Wandelingen voor aankomende periode. Lees mee!

Spetterend Sneek | 30 juni

We kunnen niet anders dan aftrappen met het vegetarische gerechtje van De Koperen Kees. Sashimi van watermeloen met schapenkaas en lavascreme wordt gecombineerd met een Soave uit Veneto van de garganega druif. Wauw.
Voor de echte carnivoren wordt dit dan weer de topper, verwachten wij, Markt 23 komt met een vers en handgesneden rundertartaar. Erbij natuurlijk Amsterdamse uitjes, truffelmayonaise en kwarteleitjes. Nom!

➡️ Natuurlijk komt er nog veel meer langs, want je doet de leukste 6 zaken van Sneek aan op 30 juni. Haal snel de laatste tickets in huis.

Hallo Hengelo | 30 juni

Voor de laatste kaartjes voor de WijnSpijs Wandeling in Hengelo moet je snel zijn. Maar dan krijg je wel een fantastisch menu voor je kiezen. Dus hup! Klik klik, haal die kaarten binnen!
‘Wat staat er dan op het menu’, vraag je!? Nou, bijvoorbeeld, kalfswang met eekhoorntjesbrood en mousseline van aardappel (in een Michelinsterren sausje. 🥰) Baarsfilet van de teppanyaki met asperges uit Twente met een koel glas Domaine La Colombette Rose. Ik bedoel maar even. De rest zul je zelf moeten beleven, want we gaan natuurlijk niet alles verklappen. 😉

➡️ Kaarten koop je hier.

Hemels Hoorn | 7 juli

In Hoorn staat het eindelijk ook te gebeuren, een échte WijnSpijs Wandeling. Met mooie gerechten en bijpassende, zorgvuldig uitgekozen glazen wijn. We zagen een mooie gazpacho met klassieke steak tartaar langskomen + pinot noir, altijd goed! En wat dacht je van Spaghetti van wortel en courgette met tonijnsteak en limoengel. Spannend toch?!

➡️ Wil je nog mee naar deze mooie plaats? Kaarten zijn hier te koop.

Daverend Den Haag | 7 juli

Bijna uitverkocht. En das niet gek! Zo krijg je mijn lievelings – tuinbonen – met olijfoliepoeder, aardappeluitlek en venkel geserveerd, met een glas prachtige witte wijn. Als dat niet extreem genieten wordt?! Er is ook nog een carpaccio van zwaardvis met frisse antiboise en kappers op het menu. Daarbij een glas pecorino, de wijn natuurlijk, niet de kaas.

Ga je snel mee? De laatste tickets kunnen van jou zijn.

Bekijk de hele agenda en alle culinaire evenementen op wijnspijs.nl

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?