5 x Culinair Naarden | Waar moet je zijn in dit prachtige stadje?

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Naarden-Vesting, een parel in het Gooi. En als ze ergens van lekker eten houden, is het wel hier! Dit zijn 5 beste restaurants van Naarden volgens WijnSpijs.  

Vida | Cerveceria

Stel je voor dat je in Barcelona bent. Je komt een gezellig barretje binnen waar wonderbaarlijk genoeg iedereen Nederlands spreekt. Ze hebben heerlijke hammetjes aan de toog hangen en een koude cerveza wordt voor je neergezet. Binnen een paar minuten staat er een klein gerechtje naast. Het is klein, simpel maar vooral lekker. Je kiest nog een glas wijn van de kaart en besluit aan de bar te blijven eten. Vida dus. Een van de redenen waarom ik binnenkort ga verhuizen.

vida-naarden

Vida
Nieuwe Haven 33
Naarden
035 – 760 1800

Op Naar Naarden | Voor alle foodies wordt ook hier de WijnSpijs Wandeling georganiseerd | Ga mee! 

Mixit | Fusion

Bij Mixit is het zien en gezien worden, het hele Gooi komt hier samen. De keuken is heel verrassend fusion, met de nadruk op de Franse en Oosterse keuken. Begin je diner aan de bar. Ze schenken hier mooie Gin en de Bentobox met hapjes is een aanrader.

mixit-Naarden

Mixit
Sint Annastraat 3, Naarden
035-6946605

Deze hotspots in het Gooi bundelen hun krachten samen tijdens de WijnSpijs Wandeling | Koop snel je kaartje!

Fine | Restaurant

Midden in het hart van Naarden-Vesting bevindt zich het fijne plekje genaamd Fine. De keuken is Frans-Internationaal georiënteerd. Geniet vooral van het prachtige terras waar eigenaresse en sommelier Hetty graag een mooie wijn met bijpassend kaasplankje serveert.

Fine-Naarden

Fine
Marktstraat 66, Naarden
035 – 820 0930

Oud Naarden | Vlees en meer

Gert en Oscar zijn vroeger slager geweest en zitten nog steeds dicht bij het vuur. Hier eet je dus het beste vlees van de stad. Zonder poespas worden hier de classics geserveerd. Wil je iets speciaal eten, zoals een Cote de Boeuf? Geef het twee dagen van te voren even telefonisch door en Gert gaat het voor je regelen. Kijk, dat is pas service!

Oud-Naarden

Oud Naarden
Marktstraat 30, Naarden
035 – 678 2475

Bijna Thuis | Huiskamer

Geen gedoe met mousse en gel. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Dit is echt zo’n plek waar de hartelijke bediening je thuis doet komen en waar je iedereen mee naar toe kan nemen. Van eerste date tot je ouwe oma. Bij ‘Bijna Thuis’ zijn de porties ruim en dat voor een hele fijne prijs. Je kunt er trouwens ook letterlijk iedereen mee naar toe nemen en de hele tent af huren.

bijna-thuis-Naarden Bijna Thuis
Kerkpad 1, Naarden
035 – 760 1899

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?