[tip] Deze Pasen brunchen we bij jou thuis!

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Brunch. Het kan je niet ontgaan zijn, dat is hip. Onbegrijpelijk dat wij dat niet al jaren met z’n allen doen, want er zijn tig voordelen. Zo mag je uitslapen. Gezellig & uren uitgebreid tafelen. Er is vaak koffie en meestal zijn er bubbels of andere cocktails! What’s not to like!Paas-brunch-albert-heijn-paasbox6

Brunch | thuis blijven is leuker

Brunchen kan dus in een of andere hippe tent met eggs benedict, bloody mary’s en blini’s met zalm. Maar stiekem veel leuker en gezelliger is om thuis te brunchen. No worries, het is niet veel werk, net zo lekker,Β  niet duur en je maakt er vrienden mee! Tenminste, dat deed ik met deze Paasbox van Albert Heijn.

Paasbox van Albert Heijn 🐰

Wij bestelden hem voor de tweede keer op rij. Vorig jaar waren wij namelijk zo blij verrast! Hij is bedoeld om met vrienden en familie op een makkelijke manier een complete luxe brunch op tafel te zetten voor vier personen. Vorig jaar zaten er ingrediΓ«nten om ‘echte’ receptjes mee te maken, zoals een zalm-blini-torentje. Maar ook de meer ‘normale’ brunch benodigheden in een luxe variant zoals mini jam & luxe extra grote paashagelslag. Super leuk toch! Wij zijn ontzettende benieuwd naar de paasbox van dit jaar.

Paas-brunch-albert-heijn-paasbox6
Paas-brunch-albert-heijn-paasbox6

Makkelijk en leuk om te maken

De recepten zijn makkelijk te maken (ook met kinderen) en werden enthousiast ontvangen door mijn brunch buddies. Ik maakte een couronne met pesto, die zalmtorentjes dus, lente-preisoep met croutons en roerei met ham en cherrytomaatjes. Klinkt als veel, en dat was het ook. Vooral omdat er dus ook nog paasstolletjes, paasbroodjes, roomboter en verse sap bij in zit. Echt een luxe uitgebreide brunch dus!

Nog een paar tips om de feestvreugde te verhogen:Β 

 • Maak van de verse jus en een fles bubbels heerlijke Mimosa’s
  • Of check de bijpassende wijnbox!
 • Of shake een homemade Bloody Mary!
 • Bestel ook wat chocolade eieren om te verstoppen
 • Maak er een kleine fruitsalade bij
 • Kleine kinderen? Kook wat eieren die ze kunnen beschilderen, terwijl de papa’s en de mama’s lekker nakletsen

Brunch bestellen!

Voor €37,50 word deze box bij je thuisbezorgd inclusief je andere boodschappen – bijvoorbeeld die chocolade eitjes om te verstoppen! En je kunt er ook nog een wijnbox bij doen voor een tientje. Ik zeg, bel je familie, dit jaar vieren jullie Pasen bij jouw thuis.

 

 

Paasbox-brunch
Paasbox-brunch
Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt.Β We brengen de wijnen bij je thuis.Β 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?