Brunch. Het kan je niet ontgaan zijn, dat is hip. Onbegrijpelijk dat wij dat niet al jaren met z’n allen doen, want er zijn tig voordelen. Zo mag je uitslapen. Gezellig & uren uitgebreid tafelen. Er is vaak koffie en meestal zijn er bubbels of andere cocktails! What’s not to like!

Brunch – Thuis blijven is leuker

Brunchen kan dus in een of andere hippe tent met eggs benedict, bloody mary’s en blini’s met zalm. Maar stiekem veel leuker en gezelliger is om thuis te brunchen. No worries, het is niet veel werk, net zo lekker, niet duur en je maakt er vrienden mee! Tenminste, dat deed ik met deze Paasbox van Albert Heijn.

Paasbox van Albert Heijn 

Wij bestelden hem voor de tweede keer op rij. Vorig jaar waren wij namelijk zo blij verrast! Hij is bedoeld om met vrienden en familie op een makkelijke manier een complete luxe brunch op tafel te zetten voor vier personen. Vorig jaar zaten er ingrediënten om ‘echte’ receptjes mee te maken, zoals een zalm-blini-torentje. Maar ook de meer ‘normale’ brunch benodigheden in een luxe variant zoals mini jam & luxe extra grote paashagelslag. Super leuk toch! Wij zijn ontzettende benieuwd naar de paasbox van dit jaar.

Makkelijk en leuk om te maken

De recepten zijn makkelijk te maken (ook met kinderen) en werden enthousiast ontvangen door mijn brunch buddies. Ik maakte een couronne met pesto, die zalmtorentjes dus, lente-preisoep met croutons en roerei met ham en cherrytomaatjes. Klinkt als veel, en dat was het ook. Vooral omdat er dus ook nog paasstolletjes, paasbroodjes, roomboter en verse sap bij in zit. Echt een luxe uitgebreide brunch dus!

Nog een paar tips om de feestvreugde te verhogen:

  • Maak van de verse jus en een fles bubbels heerlijke Mimosa’s
    • Of check de bijpassende wijnbox!
  • Of shake een homemade Bloody Mary!
  • Bestel ook wat chocolade eieren om te verstoppen
  • Maak er een kleine fruitsalade bij
  • Kleine kinderen? Kook wat eieren die ze kunnen beschilderen, terwijl de papa’s en de mama’s lekker nakletsen

Brunch bestellen!

Voor €39,50 word deze box bij je thuisbezorgd inclusief je andere boodschappen – bijvoorbeeld die chocolade eitjes om te verstoppen! En je kunt er ook nog een wijnbox bij doen voor een tientje. Ik zeg, bel je familie, dit jaar vieren jullie Pasen bij jouw thuis.