OPEN: Touched Boutique Gastronomic in Maastricht

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Nieuw in Maastricht: Touched Boutique Gastronomic! Voor Patrons Joël Reintjes (chef) en Hyung Janssen (gastheer) ging een droom in vervulling!

Wyck, de hipste wijk van Maastricht

Er waait een frisse, stoere wind door Wyck – ook wel de Negen Straatjes van Maastricht genoemd. Begin dit jaar openden de mannen hun zaak aan de Hoogbrugstraat 66 en sindsdien laat tout Maastricht zich hier fêteren.

Lees ook: Genieten in Maastricht | De allerfijnste restaurants 

TOUCHED-Maastricht

Op de kaart bij Touched

De goedlachse Joël Reintjes kookte eerder bij Toine Hermsen. Nu is hij eigen baas! Op de kaart veel seizoensproducten en bistro klassiekers in een fusionjasje. Hoofdgerechten zijn er al vanaf € 14,50. Zoals gepocheerde kreeft met saffraanmayonaise, kikkerbillen en rundercarpaccio ‘oosters’ of ‘klassiek, met Parmezaan en balsamico.

De bediening serveert Limburgs en Spaans bier en wordt geroemd om zijn vlotte service, deskundigheid en uitstekende open wijnen. Op de cocktailkaart originele en betaalbare cocktails als Fly Thai – rum, Grand Marnier, koriandersiroop, bitters en limoen.

Er zijn nog kaarten voor de WijnSpijs Wandeling in Maastricht. Bezoek 7 toppers! Zoals Mes Amis, Bouchon d’en Face en Kruisherenhotel.

After Dinner Fingerfood

Lekker lang natafelen na het eten? Bij Touched zijn ze blij met je. Na het eten gaat de muziek ietsje harder en zijn er verschillende prachtige digestieven of cocktails. Beter nog: neem je plaats aan de gezellige gastrobar waar gasten (ook na diner) een mooi Limburg biertje met luxe fingerfood combineren.

Boutique Gastronomic -> Touched
Hoogbrugstraat 66, Maastricht
043 326 41 52

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?