0

Restaurants in Zuid Holland

Over Zuid Holland

Een bezoek aan de provincie Zuid Holland biedt voor iedereen wat wils. De strandliefhebber kan zijn hart ophalen aan de kilometerslange stranden langs de kust en de shopper raakt niet uitgewinkeld in steden als Den Haag en Rotterdam. En dat terwijl er ook nog voldoende te zien en te doen is voor de natuurliefhebbers in bijvoorbeeld al varend over de Nieuwkoopse plassen. En aangezien bijna iedereen wel van lekker eten houdt, is het goed om te weten de er in Zuid Holland volop goede restaurants te vinden zijn.

Wie van Den Haag houdt, kan ook prima van de natuur genieten midden in de stad. Wandel door het Haagse bos en spot ijsvogels en zelfs herten. Een oase van rust in de hectische stad: Den Haag bewijst dat het kan. Echter in de omgeving van Den Haag zijn ook natuurgebieden te vinden voor de èchte liefhebbers.

Bij de plaats Scheveningen denkt iedereen meteen aan het strand en de pier. Heerlijk genieten van de zon op een zomerse dag, of juist lekker uitwaaien in de herfst. Maar in Scheveningen vind je ook het Circustheater waar geweldige voorstellingen te zien zijn. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld het casino. Overnachten en uit eten kan natuurlijk ook in Scheveningen of in Den Haag dat op een steenworp afstand ligt. 

Maar omdat verschillende steden dicht bij elkaar liggen in Zuid Holland, kun je ook een restaurant en hotel in een stad als Delft of Leiden boeken. Beide steden zijn overigens ook een bezoek waard. De historische binnenstad kun je prima te voet verkennen en ondertussen een paar leuke winkeltjes bezoeken of musea meepakken.

Het verkennen van de binnenstad en lekker eten in verschillende restaurants in Zuid Holland? Dat kan met een culinaire wandeling in verschillende steden in Zuid  Holland. Of je nu houdt van het strand in Noordwijk of liever kiest voor het hippe Rotterdam, in beide steden kun je genieten van de heerlijkste gerechten in goede restaurants. Ontdek Zuid Holland op je eigen manier.